My american battle scar!!..

Okay, nagra av er har nog kanske sett pa facebook att jag har fatt ett litet sar i pannan.. sa aaa, det har jag.. Det var efter att grannskolan 'El Dorado' hade haft sin 'Prom" ni vet den stora skoldansen i slutet pa aret sa akte vi till en utefest typ i mitten av ingenstans.. De hade en brasa och det var en massa folk dar. Riktigt trevligt faktiskt.. Det blev ganska sent innan det var over, sa vi stannade dar, och sov i bilen och tankte aka hem morgonen efter. Om jag ska va arlig sa sov jag inte en enda minut, vi satt i bilen och garvade och pratade en massa skit. Men sen pa morgonen nar vi skulle hem , sa var jag jag ute ur bilen och sa hejda till en massa folk, men nar jag kom tillbaka till bilen sa hade de last ut mig! Sa det blev att vi korde den dar leken ni vet.. lasa, lasa upp, lasa, rycker i handtaget, laser upp, rycker igen, men de hann lasa.. ni vet.. sa det blev att vi holl pa dar ett tag, och jag blev mer o mer frustrerad och ryckte hardare och hardare, sen vart jag sa trott pa det och tankte inte riktigt pa vad jag gjorde, men jag ryckte till sadar riktigt ordentligt hart, och precis da laste dom upp, sa dorren small upp rakt i huvet pa mig sjalv!! hahaha.. how about that huh?? .. Sa antligen fick jag komma in i bilen, och forst nar jag satte mig sa kannde jag att det rann nagot ner vid nasan, kande vad det var och min hand var full med blod.. Aaah, shit.. anyone's got any paper towelssss?? .. Satt och tryckte papper mot det hela vagen hem, det slutade faktiskt bloda ganska sa fort.. Men aa, sa vi kom till Andy och jag fragade hans mamma om hon kunde kora mig till sjukhuset for jag behover nog nagra stygn i pannan :P .. sa hon korde mig till akuten, och dar fick jag sitta och vanta i typ 2,5 timmar innan jag fick hjalp och sy igen skallen. Saret var exakt en Inch langt, vilket ar 2,5 cm.. Sa 9 stygn blev det!
Ratt sa snyggt va?


haha.. Fast egentligen sa var den riktiga historien att jag blev attakerad av en haj nar jag var ute och simmade i en sjo.. Han skulle bita mig, men jag fangade gapet fast fick en tand vid ogat.. sen brattade jag her hajen och strop honom.. sa jag vann..

// VictorKarlsson signed out

Lettermans Jacket..!

Sååå då har man fixat ännu en av alla grejerna på "att göra i America"-listan..
Den klassiska Highschool jackan / the lettermans jacket!

Valde mellan 3 olika färger på jackan som finns för Union Mine, jag valde den blå/vita.. Sen får man välja mellan typ 200 olika designer för ryggen och jag valde en lite smårolig design på en UM spelare och en av rivalerna från Ponderosa. På armarna står mitt footballs nummer och året jag tar "graduation" här.. och så klart skolans bokstäver och namn på bröstet.

Nr. 6 valde jag bara för att Beau har det, och jag ville bara jävlas lite med han! haha .. Men aa, det hela vart rätt så bra i alla fall tycker jag! Eller vad säger ni??

I miss football..



Los Angeles..!

Jaaa , på torsdagen runt klockan 1 så lämnade jag och Andy skolan för att plocka upp Ali vid hennes skola, åka hem till henne och ladda in väskor i deras bil och sen sitta där i ungefär 8 timmar tills vi var framme i LA!
Det hela var lite som då när vi följde med till San Hose, för att hon skulle spela volleyboll.. bara att hon skulle spela i LA den här gången , så vi tänkte.. viisst, gratis resa och gratis hotell då kan man lika gärna hänga med!
Hotellet var väl inte det bästa ifs.. eller ja, själva hotellet var okej, de hade ju pool och hot tub där vi spenderade några timmar och allt var fint och så .. men vårat rum var rätt så överfyllt! haha.. I en dubbelsäng sov Alis mamma, Alis syster och hennes systers kompis. I en bäddsoffa sov Andy och Ali.. vart sov jag då? Jo, jag tog kuddarna från soffan och låg på golvet, haha.. fantastiskt!

Hennes turnering var slut på söndagen.. och tyvärr var de där typ bara för v-bollen, så vi hann inte göra så värst mycket. Vi kollade på lite matcher såklart.. Vi var på ett jättestort "mall" med hur många affärer som helst, hängde vid hotellets pool men huvudattraktionen var ju så klart vad som fanns på andra sidan gatan i princip.. Disney Land!

Jag och Andy sket i v-boll matcherna den här dagen och gick till DisneyLand så fort det öppnade. Åkte alla värda attraktioner så länge de inte hade allt för lång kö, sen runt kl 12 så var det packat och vi fick börja stå i långa köer.. Var där i nästan 10 timmar, sen gick vi tillbaka till hotellet, tog ett litet dopp, sen var alla v-boll tjejerna färdigspelade så vi gick tillbaka med dom igen efter det.
Hade hoppats på att vi kunde stanna lite längre och se lite mer av LA.. men jag antar att jag får ta det när jag kommer tillbaka nästa gång! :) Värd resa ändå!




Don't drink and drive!

Förra veckan hade vi ett litet tema på skolan, så kallat "don't drink and drive". Mitt i skolan stog det en total krashad bil med en skylt framför där det stod lite text om vad som hade hänt. Någon kille hade druckit och satt sig i bilen med tre kompisar, lite senare krashade dom.. Två av kompisarna dog, en blev paralyserad men föraren var okej. Sen var det en skylt där det stog lite allmänt om drunk driving i America och att det faktiskt dör en person var 15e minut, rätt sjuk statistik.
Men det lite häftiga med dagen var att de verkligen gjorde en stor deal av det hela. Hela dagen så gick den här filuren runt på skolans campus:

Självaste döden/grim reaper gick och plockade en elev från lektionen var 15e minut under hela dagen. Den personen fick sin gravsten av honom och fick sätta upp den på en gräsyta på skolgården. Varje klassrum har en tv där det spelas upp information och skolnyheter varje dag, så i början på dagen fick alla lärare ett samtal i högtalarna som sa att de var tvugna att sätta på tvn. Där rullade bilder på alla som hade "dött" och det stod deras födelsedatum och dagen de dog.
Fick höra på lunchen att det var en person som hade sett sin kompis (som var den första att "dö") på tvn och hade total freaked out.. Så aa, man fick alltså ingen förvarning att det skulle vara just den dagen. Hon var tvungen att lämna klassen och bli övertalad att det inte var på riktigt.
Efter lunchen så var alla tvugna att gå till stora parkeringsplatsen på framsidan av skolan, där de spelade upp en liknande händelse som det som hände med den andra bilen som stod på skolgården.
Det var rätt coolt. Det var elever som var skådespelare och de gjorde det riktigt bra. En grej som gjorde att det var riktigt bra, var att de inte gjorde någon B-grej av det hela.. utan vi hade typ 2 brandbilar där, 2 polisbilar och ett par ambulanser. Till och med en ambulans helikopter landade en bit ifrån bilarna och plockade upp en av de "skadade" personerna. Så de gjorde det så verkligt som möjligt, riktigt bra var det.

På fredagen så kom uppföjlaren. Efter lunch så samlades alla elever i "the big gym" (där alla basket matcher spelas). Där var det uppsatt massa stolar i mitten + en kista. Alla "living-dead" elever som hade vart borta från skolan i två dagar kom in och la en ros på kistan och satte sig brevid den. På stolarna i mitten satt alla de här elevernas föräldrar. Så det hela var alltså som en riktig begravning för alla som "dog". Alla hade förberett ett litet tal, och föräldrarna hade några tal och så spelades dramat från dagen innan upp på storbilds tv.. det var rörande kan man säga. Jag var tvungen att lämna det hela typ halvvägs igenom för att jag och Andy skulle till LA. Men jag hörde efteråt att det hade varit väldigt bra. Folk hade tjutit sönder sig, även att de "döda" satt där i mitten helt levande..

Men aa, det hela gav verkligen effekt och nu vet man verkligen hur förjävligt det kan bli för ett endaste litet misstag!
Don't drink and drive.

RSS 2.0