Spökdekorering!

Jaa, som ni kanske vet så har vi ju snart Halloween!
Det märks att det börjar närma sig här, för det är en himla massa folk som pyntar upp sina trädgårdar och hus osv.. lite kul eftersom vi inte har speciellt mycket av det hemma!
Jag berättade för Andy att jag aldrig har skurit ut en pumpa, och när han fick höra det så utmanade han mig direkt på en "pump-carving-contest"! Så vi drog till ett ställe där det säljs en massa pumpor och köpte två fina bamsingar!
När vi kom dit så såg vi också en herre som satt och spraymålade! Ni kanske har sett det förut, finns massa filmer på det på youtube, men jag har aldrig sett det på riktigt, så vi stannade och kollade lite.


Han var rätt duktig alltså.. Och jag blev rätt facinerad av det, så jag snackade lite med honom om hur han hade lärt sig allt osv.. och han sa att han hade vart typ som en lärling hos en gubbe som sysslade med samma sak, så han lärde sig allt från honom.. Jag kunde inte hålla mig från att köpa en målning, så jag köpte den andra bilden från höger, på nedersta raden. Riktigt grymt tycker jag! Skulle vilja prova på det..

Men men! Tillbaka till tävlingen.. Vi kom hem och började direkt..

Vi var helt inne i grejen båda två.. as taggad på att spöa skiten ur honom efter allt skrytande han har hållt på med efter att ha slagit mig i Madden-09 (Amerikansk fotboll på X-box) det var första gången jag spelade typ och fattade inte ett skit.. Så aa han vann och tycks inte kunna släppa det.. så det här var min chans att få revanch!

Här får ni resultaten!

Min är den vänstra.. Inte allt för pjåkigt för att vara första gången vaa? ;)
Vilken tycker ni blev bäst? ;D

Måste lägga upp ett bar bilder på deras hus med.. Hela huset är inrett med Halloweengrejer och utsidan är inte mycket värre.. Kolla bara:



/Victory

Haard work work!

I onsdags:

Vi skulle ju åka till San Fransisco ju.. men så blev det inte.. Kvällen/natten innan så upptäckte vi att våran vattenpump till huset hade gått sönder! Så det fanns inte en enda droppe vatten någonstans..
Resan till SF blev ju då alltså inställd, men istället drog vi till Nevada för att köpa oss en ny pump. Vi kunde ju åkt nagonstans närmre, men när vi ändå skulle åka någonstans så kunde vi ju dra till något ställe där man kan få se något spännande.. Så i alla fall, jag blev väckt klockan 4 (!!) på morgonen och de sa att vi skulle dra iväg.. så jag hoppade in och deckade i bilen direkt.. Stannade på vägen och köpte lite kaffe, eller aa.. jag dricker ju inte kaffe, så jag köpte en varm choklad. När vi kom tillbaka in i bilen så fick jag en muffins som Connie hade bakat och tagit med sig.. Men när hon gav mig den så tappade jag den nere vid fötterna, så jag ställde min odruckna choklad i mugghållaren i bilen och började leta efter min muffin.. Då hörde jag ett litet *dunk* och kollade upp.. min choklad var borta!! Så jag kollade i andra änden av baksätet och letade på golvet där och hittade min mugg, men inte var det någon choklad kvar inte! Allt hade åkt ut på golvet.. Sorry Jack! haha

I alla fall, vi åkte och köpte oss en pump, sen på hemvägen stannade vi vid ett ställe som är känt för sina höst-träd.. Många turister kommer dit för att se när träden börjar ändra till höstfärger, och det pågår bara under en vecka ungefär.. men vi prickade in det ganska bra! Så vi stannade och tog lite fina bilder längs vägen..


Och så tog vi lite utsiktsbilder ...


Och en på min första Amerikanska snöboll!

Aaa sen efter det då så var vi hemma igen runt klockan 12.. Och eftersom Jack har lite problem med sin rygg, så var han tvungen att ha lite hjälp, så vi jobbade till klockan 7 på kvällen.. Grävde upp alla gamla rör, och lade ihop alla nya.. det var ganska smutsigt, så tur att det tillslut funkade så man kunde få sig sin dusch! .. Det var rätt jobbigt med grävandet.. ska inte ljuga. Men det bra med dagen var ju att jag fick en ledig dag från skolan! haha


Allt för nu. Godnatt Sverige!
/Vic

Woow..

Detta måste nog vara världens coolaste nörd! Han har en del räätt grymma beats alltså, not gonna lie! haha



Homecoming!

Aaa nu i helgen har det alltså varit homecoming och det var riktigt trevligt! Ska berätta lite vad vi hade för oss!

Match på Fredagen då, det som ska vara årets största match.. visst var det en massa folk (ca 2000) men det var mycket tystare än vad det brukar vara.. tråkigt, för att matchen blev precis som på läktaren, seg och tråkig.. inte förns i sista quarten så kom vi igång och fick in en touch-down med ett par minuter kvar.. men vi var fortfarande nere med en TD.. sista minutrarna var sjukt spännande, och jag trodde verkligen vi skulle ta segern, men tyvärr ikke! Matchen skutade 13-19.
I alla fall.. Lördagen då!
Träning som vanligt vid klockan 9 på morgonen, kollade matchfilmen och fick lite skäll av coachen osvosv..
Sen drog vi tillbaka till Andys där gänget skulle träffas för att bli upplockade av våran limosin!
Tjejerna skulle komma vid 4.30 så runt klockan 4 så började alla killarna som var hos Andy göra sig iordning.. duscha o hålla på .. stressade som fan och sprang runt som ett gäng höns, men vi hann väl typ klart i tid kan man säga.. jag hade inga brallor på mig när första tjejen kom innanför dörren, men men..
När hela gänget hade kommit så började vi ta en massa bildeer.. Hela gruppen, bara tjejerna, bara killarna, paren, och alla möjliga kombinationer.. Ni kan få några exempel:

Andy, Karly, Ian, Whitney, Dakota, Anna, Vic, Sarah, Cameron, Beau


Sen kom bilen och plockade upp oss, vi åkte till skolan och tog fler bilder (sånna som en professionell fotograf tar och som kostar aldeles för mycket pengar, förstår ni) .. sen åkte vi till Folsom till en rätt göddig resturang och käkade goood mat!



Sen efter det så hoppade vi in i bilen igen och åkte tillbaka mot skolan för lite daans..
Alla tjejerna var fint uppdressade och killarna hade tvingat på sig finskjortan. Måste säga att det var rätt glassigt att glida in med limon precis vid kön in till dansen.. Fick lite avundssjuka blickar på oss där! haha..

Så aaa, då har man fått uppleva ännu ny grej här i America.. Snart har vi ju också Halloween och Thanksgiving, men här näst, nämligen på onsdag så ska Jag, Jack och Connie åka till San Fransisco och hitta på en massa roligheter, tex: ta en promenad över Golden Gate bron! Ska ta med mig kameran så ska ni få en massa bilder!

Hoppas allt är lugnt där hemma! Har hört att det börjar bli kallt. Här har det faktiskt också börjat bli lite värre.. idag var det fjärde gången det regnade sedan jag kom hit! .. Nästan dags att plocka fram långärmade understället till träningarna nu.. fyfy!

Peeace - V

Haard work work!

Helgen har vart full med roligheter!
På schemat för den här helgen stog det "Homecoming"! Match i fredags (inte mycket att prata om dock.. skit), middag, limosin och dans.. mycket med skojj måste jag säga. Tänkte skriva ett lite längre inlägg om det imorgon, för som det är nu så har jag inte några bilder alls från igår.. glömde kameran hos Andy i morse..
Jack skulle plocka upp mig vid halv 11, men jag väcktes vid halv 10 av att någon bankade på ytterdörren. Andy låg och sov och jag tänkte vafan öppnar inte Andys mamma dörren för?! .. Men banket fortsatte och sen höre jag: VIIC!!!?
Då slog det mig att Andys mamma trooligtvis inte var hemma, och att jag hade försovit mig! Så jag sprang upp i kallingarna och öppnade dörren och där var Jack.. (tur det, lite pinsamt om det skulle vara någon annan och en främling i kallingar öppnar dörren hemma hos familjen Fiedler, HA!) ..som sa att han kom lite tidigare.. så aae jag hade inte försovit mig alltså.. men jag sprang tillbaka och försökte leta upp alla mina grejer och sen springa ut till bilen så fort som möjligt så han inte skulle behöva vänta.. men det hade han tydligen redan gjort..när jag kom ut till bilen sa han att jag var svårväckt, för han hade vart där i 15 minuter och försökt väcka mig! haha..
Anledningen till att han kom och hämtade mig var för att jag skulle med hem och hjälpa med lite jobb. Chad skulle komma hem till oss och hugga lite firewood, och visst kan jag väl göra det! Hade aldrig använt en motorsåg innan, men det kan la inte va för svårt tänkte ja..
O nae, de var det inte.. gick rätt bra.. och vi var klara rätt snabbt.. Sen har resten av dagen bara vart en massa slapp i princip. Kollat massa på tv, ätit massa svenskt godis som Jack var och köpte på IKEA! .. Borde ha pluggat, men tyckte att Family Guy var mer frestande haha.. som vanligt.

Meen , det får va allt för idag.. om Andy är smart nog och tar med sig min kamera till skolan imorgon så ska jag se till att ni får lite fina bilder imorgon med! Hörs då!

Idag har jag och Tanja 10 månader med!!!
Älskar dig sååå mycket, my princess <33

<3

Min absoluta favorit sysselsättning när det börjar dra sig mot kvällen!

Du är så otroligt viktig, så otroligt vacker och så otroligt älskad <3
2008/12/18 --> föralltid

Dagens CoachCitat

Vi kollade på film för att lära oss veckans motståndare..

"Coach, do they tripple-team the noseguard in that play?" .. "Guys, that noseguard is a fucking man-boy! Probably about 315 pounds and a GORILLA.. so doon't even worry about it.."

Los Lagos!

I Lördags tog jag och Jack en liten biltur till Sacramento!
Anledningen till att vi åkte dit var från början var att vi skulle åka och spana in "The Scandinavian fare". Det är typ en gång om året, så man får åka dit och köpa lite typiska skandinaviska souvenirer, käka typisk skandinavisk mat och kolla på typiska skandinaviska högstids-traditioner eller vad man ska kalla det. 

I alla fall.. Innan vi åkte dit så tog vi en sväng till Shelbourn. Ett riiktigt fint samhälle med sjukt stora och dyyra hus.. Vi åkte dit för att kolla runt lite, för tydligen så har två av mina "bröder", Noel och Chad vart med och byggt ett flertal av de husen. När vi kom dit så såg vi att det fanns möjlighet att få gå in i några av husen. Det är typ som "modell hus" eller vad man ska kalla det.. För det är ingen som bor där men allt är inrett och man fick lite känslan av att man skulle klampa in i något sovrum där någon låg och sov.. men som tur var så hände inte det! Så vi gick runt i de tre modellhusen som var öppna för allmänheten och WOW alltså!! Det var verkligen så nära man kunde komma till min definition av ett drömhus! En stor port till att börja med, och när man öppnade så var det första man fick se två trappor som gick upp längs väggarna på båda sidorna och en stor fet ljuskrona i mitten..

Aaa asså allt var bara så jä*la flottigt och det var så himla niice att bara gå runt att titta.. 
Inredningen i varenda rum var såå nice, garderoberna var större än hela mitt rum därhemma, skafferiet var typ som ett litet rum, the master bedroom.. mja inte allt för pjåkigt. Sen var det ju såklart en massa smådetaljer som gjorde allt ännu lite mer lyxigt.. typ, inbyggd radio i varenda rum så man inte behövde springa heela vägen till köket för att se om maten var klar.. utan istället kunde man bara trycka på en knapp och fråga morsan hur läget var.
Aaa, ni ska få lite fler bilder här så får ni se själva..



Aaa iallafall.. Vi var där ett tag och sen var det dags att åka vidare till huvudattraktionen för dagen.. Meeen vi stannade där typ i en halvtimme, för allt som var där var typ riktigt typiskt gammalt och det var inte så jätte mycket att kolla på faktiskt.. Sen maten som fanns var tydligen jättedyr och man fick bara några småpluttiga tallrikar.. så vi köpte inget. Så vi åkte därifrån för vi ville vi åka vidare och kolla på mer hus! haha
Så den här gången åkte vi till ett ännu flottigare ställe! Los Lagos hette det.. och det är typ där som alla kändisar i Sacramento bor. Vet inte exakt vilka, men en kändis som vi visste bodde där (hade nyligen flyttat ut) var Eddie Murphy! När vi kom dit så var det första vi såg typ en stor port typ, och en vakt som var utanför.. så vi åkte fram och Jack sa att han och hans son skulle kolla på hus, så var det okej om vi åkte runt lite där inne och tittade lite? .. Vakten verkade inte vara allt för på från början.. och om vi inte hade haft Jaguaren så hade han knappast släppt in oss.. men efter att han tvekade lite så gick han med på det, och öppnade grinden åt oss.. Nice! haha..
Vet inte riktigt hur jag ska beskriva hur det såg ut där inne.. så ni får några bilder. Enklast så!

´
Det var här som Eddie bodde.. Mer än så kunde man inte se.. Men tillräckligt för att kunna säga att det nog är ett rätt så asnice hus! haha

Slutsats för dagen: Jag vet vart jag vill bo om några år! .. Vad säger du Tanja?


Dagens CoachCitat!

"Come on guys! We need people on the field that know the plays!! Get that new kid off the field.. he doesn't have any fucking idea what day it is... "

(Nae, det ar inte mig han menar, haha)


Dagens CoachCitat

"Football isn't like the other sports. Like baseball.. the pitcher throw the ball, you swing the bat and miss.. and there is not a f-ing thing you can do about it.. But in football if someone takes you down it takes about 25 sekonds and you'll get a new chanse to knock the shit out of him! .. Don't just get angry, get even!!"

Seccombe-party!

Från i Lördags!
Det var ett Seccombe party här hemma. Alla sönerna + deras fruar och barn + andra vänner till familjen var här. Vi kom hem sent från matchen på fredagen, så jag sov över i Andys hus.. sen vid klockan 13 åkte vi dit i hans bil..

De här Seccombe festerna är lite av en tradition tydligen. Det brukar vara ett par, tre stycken varje år.. och huvud attraktionerna är alltid de samma! Nämligen: dirtbike riding, BBQ, gun shooting och lite gott att dricka.. för de med åldern inne!
Så det första vi såg när vi kom fram var det här..

Alla som var där som ägde en cross hade den med sig.
Riktigt synd att man som utbytesstudent inte får köra något motordrivet fordon (pga försökring och skit) för det hade vart riktigt skojj att åka runt på alla småvägar inne i skogen! Men istället fick jag nöja mig med att titta på. Men det är ju nästan lika kul... NOOT
Efter att folk hade åkt runt på sina leksaker ett tag så var maten grillad och klar! Åååh gud så gott! Stora saftiga amerikanska stekar ;) det ni! haha.. Åt tills mina ben inte längre orkade bära mig till bordet för att hämta mer mat. Då fick det vara nog kände jag!

Good time, good time!

RSS 2.0