Present!

Här får ni ett litet paket på några videos som ni har frågat efter!

Var så goda! .. haha

Hoo Hooo!

Jaah, då har man fått uppleva en Amerikansk julafton! Trevligt måste jag säga, vi var hos Eric nästan hela dagen, och käkade mat och grejer där.. Alla bröderna + fruar + barn var där. Lite specialare i år med, för det serverades Mexikansk mat! Erics fru, Monica, är fullblooded mexican, så hon stod för maten och det smakade riktigt bra!

En skillnad från där hemma är att julen inte bara är den 24e.. För den 25e så fortsätts det! Vi åkte hem till alla fyra bröderna och stannade hos alla ett tag.. Först John sen Eric, Noel och tillslut så hamnade vi hos Chad där vi stannade lite längre och åt mat ungicks och kollade på ett par filmer! Mycket trevligt!

Jag fick ett rätt så stort paket härom dagen hemmifrån! .. och wow, jag blev väldigt amazed över hur mycket grejer man kan få in i en liten kartong! haha. Det var en vääldans massa svenska godsaker som man har saknat en heel del! Så tack så jättemycket för det!
Jag lade ihop det mesta och försökte få en bild på allt, här har ni den:

Sen fick jag ett paket från Jack och Connie med. En Raiders jacka! .. För er som inte vet vad det är, så är det ett footballs lag i NFL.. De har haft det lite tufft på sistone, har haft några säsonger med lite för många förluster.. Men det härliga med Raiders är deras fans. Trots att de inte har vunnit superbowl sedan 1984 så har de fortfarande världens härlgaste, galnaste mest uppklädda fans! Coolt!

Riktigt bekväm måste jag säga!

Kollade precis upp lite bilder på hur deras fans kan se ut, så jag var bara tvungen att visa er några exempel:


(klicka på bilden för att få den större)
Aja, det får bli allt för nu! Vi hörs senare!

VictorKarlsson signed out.

GOOD JUUL!!!

God Jul på er där hemma! .. Vi har fortfarande 5 timmar kvar tills stora dagen , men jag skriver det nu ändå.

Hoppas ni får en suuper bra dag!

Juuul looov!

Tjeena på dig!

Har faktiskt inget speciellt att skriva nu, men jag vill inte halka efter igen. Jag vet hur det är, det är mycket bättre att ha något nytt även om det bara är litegrann än att du går in på bloggen och den ser likadan ut som den har gjort de senaste två veckorna .. Alltid kul med lite ny skit!

Har vart lite dålig i användningen med kameran .. Har inte tagit så mycket bilder på sistone, men det kommer blir bättre. Ska sluta glömma den hemma på skrivbordet och istället ha den med mig så jag kan ta lite nya bilder och videoklipp så att ni får se vad det är vi gör här om dagarna!

Andra nyheter ...
Jack och Connie har börjat planera för en liten resa vi kommer att ta över lovet .. VEEGAS BABY! Yaaa, kommer att bli riktigt med nice! ha .. Till en början var det tänkt att vi skulle åka över nyår, vilket skulle vara skaapligt mäktigt, men när vi tänkte efter så kanske det inte var den bästa idén trots allt .. Alla de fina hotellen kommer att vara fulla, man kommer vara tvungen att vänta i timmar bara för att få ett bord på en restaurang och det kommer troligtvis vara så tjockt på alla gatorna så man kommer knappt kunna ta sig fram. Så vi bestämde att vi förmodligen kommer att ta turen direkt efter nyår istället!

Kollade precis på två filmer .. Vi såg först "Night at the Museum 2" Helt okej, lite smårolig .. Efter det så kollade vi på "Land of the Lost". HA! Det var ganska bra asså. Alla filmer med Will Farrell är bra tycker jag. Hans barnsliga, tråk-roliga humor är bara för mycket för mig .. KUL keuul Kewl!
Här är trailern om du är intresserad ..


AEH, det får vara allt för nu.. Ska hem imorgon så då kan jag plocka upp kameran och börja leka med den lite igen då! .. Men hade fint, så hörs vi nästa gång!
Pussheeej!

/ Victor Karlsson signed out

Viiideo !

Aaa.. behöver inte säga så mycket här, pratar tillräckligt i filmen.
Snackar lite skit, visar runt lite i och utanför huset..

Var så goda!


SNÖÖÖ!

Tjeenare!
Igår var Jack och jag nere i Sacramento och handlade. Vi var förbi IKEA, haha.. Det var lite spännande.. Elle nae, inte riktigt kanske.. Vi kom dit och det var en stoor blå byggnad med gula bokstäver, vi gick in och allt såg precis lika dant ut innuti som det gör där hemma. Till och med namnen på alla möbler och grejer var på svenska, så det var ju lite kul att se. Jack gick runt och försökte uttala allt, och det gick bra.. för det mesta!
Det bästa (tycker jag) var att det fanns ju också en liten mat-sektion där det fanns en massa svenska grejer. Ååh det var som ett paradis! Massa grejer som man inte har tänkt på, men som man saknar som tusan! Det var grejer som:
+ Ballerina kex
+ Riktig svensk choklad!
+ Dajmtårta (äts senare ikväll)
+ Ahlgrens bilar
+ Skumtomtar
+ Svartvinbär saft
+ Lingonsylt
+ Prinskorv
+ Potatisgratäng
Goott gotti gott gott!
Sen drog vi till en mataffär, och under hela den här tiden så gick jag runt i endast en t-shirt.. utan att frysa. På nyheterna hade de sakt att det skulle börja snöa senare på kvällen, men det blev tidigare än så! Vi hann inte ens halvvägs hem innan det började snöa, och det var lite läskigt för att vi bor ju en bit uppe i bergen (= uppförsbacke) och när vägarna blir pisshala så är det lätt att glida av vägen när man har sommardäcken på.
Vi körde förbi två stycken bilar som hade kört lite för vilt för 5-10 cm snö på backen antar jag, för de låg på taket.. haha, amerikaner..
Tillslut kom vi hem iallafall och eftersom det var lite snö så var det inte säkert att jag behöve åka till skolan dagen efter.. de har snö-dagar ifall det är elever som inte kan komma till skolan, så då får alla ledigt! Och aaa.. när jag vaknade upp dagen efter så var det en skaplig chock.. Här ser ni ett par bilder på hur det såg ut bara ett par dagar sedan och hur det såg ut klockan 9 i morse!


Såå jag fick ut och jobba direkt! haha.. Ut och skotta av snön från alla bilarna. Sen var John i full fart med sin four wheel drive (som man måste köra för att inte fastna) och fixade spår, så man kan ta sig in och ut från stora vägen som är en bit ifrån huset. Så efter jag hade fått bort snön från alla våra bilar så hoppade jag in i bilen och så körde vi runt ett tag, slirade omkring, var nära att köra in i ett par träd, fastnade typ tre gånger så vi fick gå ur bilen och gräva bort lite snö under bilen.. haha, det var rätt kul faktiskt. Ni kan få se några bildexempel på hur det såg ut:



Rätt så kul dag ändå.. även att jag är fast i huset och vi inte riktigt kan åka någonstans.. För vägarna utanför våran är inte speciellt bra skottade heller. Imorgon är det ännu en snow-day, så ingen skola imorgon heller. Får se hur det blir onsdag, för efter onsdag så ska det bli ännu mera snö.. Kommer nog sluta med att hela huset blir igensnöat.
En annan intressant fakta som jag har fått höra är att nere i Sacramento så är det här 5e gången på 30 år som det snöar.
Så aaa asså tydligen kan det snöa i Californien med! .. Hoppas det är bra där hemma, skulle inte skada med lite fler kommentarer ;)

Laaater babes!
/Viic

RSS 2.0