Hej igen!

Jahopp, då var man äntligen 18 då! Det man har längtat efter så länge.. Äntligen kan man få ta sitt körkort. Äntligen kan man ta sig in på krogen utan att använda sin brors ID.
Men nej, vänta! Jusst fasen.. Här är det ju olagligt att dricka tills man är 21.. och något körkort är det inte på tal om heller. Haha vet inte om jag hade den där 18års känslan som vissa andra kanske haft. Meeen jag klagar inte. Öl finns i kylen om jag vill ha.. och om jag vill gå någonstans och dansa runt lite så är det bara att gå ner till fotbollsträningen (kanske).

Jag blev lite övveraskad igår! .. Jag kom hem efter skolan och gick in på mitt rum för att ta på mig lite osvettiga kläder, och där står den här pärlan!
Sweeet! Jag har saknat att ha något att klinka lite på när jag inte har något att göra, så det var verkligen en perfekt födelsedagspresent! Tack igen Jack & Connie!
Och när jag loggade in på Facebook idag så hade jag ungefär 50-60 grattishälsningar från er med! Tack för det! .. Skönt att veta att ni inte har glömt bort mig helt ;)

Får se vad som kommer hända i helgen, finns några alternativ.. men det får ni nog veta mer om senare. Det enda bestämda är att jag och några kompisar ska åka på American-shopping! De tycker att jag är för oamerikansk med mina "för små t-shirtar" och raka jeans.. haha. Får se hur det kommer sluta! Men det får ni väl troligtvis också få veta mer om en annan dag. Nu ska jag gå och lägga mig, ha det bra, HEJ!

Victor Karlsson 18 år!

YEAH!

Sacramento Rivercats!

Spännande dag igår, söndag!

Andy frågade om jag ville hänga med och kolla på Baseball! Jag har aldrig sett det live, så såklart sa jag ja!
Jag skulle vara hos honom klockan 10.. tar ungefär 45 minuter att åka till honom, så jag ställde klockan på 8.. men aaa, så klart så stängde jag av alarmet utan att vakna.. så Jack väckte mig tio i tio för han visste inte när vi skulle åka.. så det blev lite bråttom där! Men vi kom inte sent till matchen iallafall.. tur det. Men coolt att få uppleva ännu en väldigt amerikansk upplevelse!




Efter baseballen var vi på "Pasta factory" och åt mycket god mat. Sen var vi och spelade monster-minigolf! haha.. Jättekul faktiskt. Det var ingen vanlig minigolf direkt.. men det kanske ni ser på bilderna! 




Efter jag hade spöat skiten ur Andy så fanns det lite spelmaskiner vi slösade en massa pengar på.. Man fick en massa kuponger beroende på hur bra man var.. och sen kunde man köpa saker beroende på hur många kuponger man hade. Kommer ni ihåg det där programmet "Deal or No deal"? Det kunde man spela där.. jag fick typ 35 kuponger, men Andy tog rätta väskan! Han vann 200 av de där små lapparna! haha.. tog en stund innan alla hade matats ut.

Jaa, iallafall.. det var en bra dag det där!
En annan bra dag är på väg också.. 26 augusti! Also Known As: min födelsedag! Yeah.. 18 då! Synd att man inte kan gå på krogen här bara.. Men det blir nog bra ändå!

- Haare nice! Vi hörs, gott folk! -

SMISK!

Hej hej gott folk!
Sitter här i vardagsrummet i kallingarna och svettas.. klockan är snart 10 på kvällen och det är nog runt 25 grader här inne! Gaalet! Känner att ta en dusch är nog det enda rätta man kan göra i nuläget.. 
Jack och Connie är på deras tidningsrunda.. så jag har inte riktigt börjat känna mig såå hemma så att jag går runt halvt naken med folk i huset.. nej då, det är bara när jag har min lilla me-time! haha.. "Päronen" kommer att vara hemma runt 5 i morgon bitti, så NEJ det är inte heller någon vanlig liten tidningsrunda som lilla Jens gör på sin 21 växlade på 27 minuter.. Det här är nog med lite längre mellanrum mellan husen, typ.. mil!

What else is new?
Jo, jag fick en läxa tills imorgon.. Se en film (och analysera.. men det behöver vi inte tänka på) .. vaa? Nice, ellerhur?
En till sak, idag började vi träna med alla skydden på! Assååå.. Jag fick smisk! De största killarna gillade det och tyckte det skulle bli skiitkul.. Vi lite mindre visste att nu var det dags att köpa verktabletter.. De är inte mjuka här kan jag lova! Det smällde på som bara den! Kul ju, men det känns.. Jag fick en ordentlig känga. Pang bara! Flög bakåt.. Det roliga var att min näsa blev svullen och öm efter den tacklingen. Hur kommer det sig egentligen?

Imorgon ska jag vara med Andy.. kommer nog vara lite mer folk där. Får se vad som händer! På lördag ska jag gå på ett amerikanskt bröllop! Intressant! Uppdaterar troligtvis mer om det när det har hänt! :)

Men ha det så bra tills dess!
Simma lugnt vänner.
/Viictor

Bästa flickan<3

Idag blir det ingen uppdatering om livet här borta direkt.. Ville bara skriva lite till min sötnooos Tanja ;) som jag har varit tillsammans med i 8 månader idag! Finns bara en sak att säga om det: Bästa tiden någonsin!
Jag älskar dig så otroligt mycket. Du är verkligen så perfekt.. skulle aldrig vilja vara med någon annan än dig!
Jag har varit borta i lite mer än en månad nu.. känns som det är evigheter tills jag kommer komma tillbaka, vilket är hemskt! Jag vet att du inte mår på topp nu direkt heller, men vi måste verkligen försöka se till så att det på något sätt blir så lindrigt som möjligt! Jag behöver dig, och jag vet att vi kommer klara det här tillsammans! Tanken av att du inte skulle stå där på flygplatsen när jag har kommit hem är som en mardröm.. Den dagen vi ses igen kommer bli bästa någonsin, då jag bara kan få vara hos dig igen.. då jag bara kan få hålla om dig igen.. då du aldrig kommer få bort mig ifrån dig igen! Jag kommer sitta fast! ;)
JAG ÄLSKAR DIG <3

2008/12/18 --> Föralltid

Söndag!

Heeej heej hej! Uppdateringsdags igen..

Från i fredags:
Bra dag! Skolan gick fort, träningen var ganska så lugn för en gång skull.. Fys i ungefär en halvtimme sen så fick vi receivers springa lite routes och fånga boll! Det har vi inte gjort på ett tag heller, så det var nice.. Och vet ni vad tränaren sa? .. Han sa att jag sprang bäst routes av alla receivers! Så det var ju rätt kul att höra!
Efter träningen fick jag alla mina skydd och grejer, så nu kommer mitt skåp i omklädningsrummet vara smockfullt!
På kvällen sen så var det dags för årets första dans på skolan. Jag åkte hem till Andy efter träningen för vi hade ett par timmar att bränna innan dansen började. Jag har fått höra några gånger att jag måste skaffa mig lite amerikanska kläder. Så till dansen klädde de upp mig lite, jag fick inte ha mina kläder.. men man kan väl säga att det var ungefär samma stil som jag har, bara ett par storlekar större! haha..
Men i alla fall. Dansen var rätt så rolig.. Träffade lite nytt folk och så, så det var ju trevligt. Lite jobbigt var det bara när det kom fram tjejer och frågade om vi skulle dansa, men som jag inte så gärna ville dansa med.. Försökte vara lite 'snäll' eller vad man ska säga och komma på någon ursäkt.. så det kunde bli typ:
Njaaa, jag måste gå och dricka vatten.. jääätte törstig!
Asssåååå, jag har vart där inne nu i typ en halvtimme, jag behöver ett litet break...
Eeehhmm, inte just nuu, jag letar efter någon.
Man känner sig ju så dum! haha.. Men vad ska man göra liksom? Men senare på kvällen så åkte jag, Andy och Dakota hem till Andy igen.. och några till skulle dit, men de åkte i en annan bil lite senare. Så när vi hade vart hemma i ungefär en halvtimme så kom de andra hem helt skärrade och chockade. Så berättade de att de just hade varit med i en bilolycka! De hade åkt på någon väg, vägen svängde höger och så fick de möte.. och den mötande bilen svängde vänster in på deras sida av vägen.. så de körde rakt in i sidan på andra bilen. Ut från bilen hoppade en berusad man i 30års åldern och frågade om de var okej, sa att hans liv var "fucked" och sen tog han bilen och åkte därifrån! Ingen blev direkt skadad.. En kille i bilen fick en fläskläpp, lite ont i huvudet och ryggen. Men de andra klarade sig bra.
Så det vart ganska dramatiskt den kvällen! Tur att jag åkte med den första bilen!
Lördagen och söndagen har varit hellugn.. Inget speciellt har hänt alls.. Pratade med Tanja på skype i går kväll, myspys! Saknar dig älskling <3

Ni får ha det så bra imorgon på första skoldagen! haha..
Puss på er!


Diamondbacks!

Fick hem mina matchtröjor idag!


Vad tycks? :D

Hard work work!

Nu har jag vart i skolan nästan en vecka! Jag ber om ursäkt för jag inte skrivit något inlägg tidigare, det är bara det att jag har vart så fruuktansvärt trött så jag har inte orkat göra någonting..
Tänkte gå igenom en vanlig skoldag för er så förstår ni förhoppningsvis!

Det börjar med att klockan ringer 05.15 och jag bara flyyger upp ur sängen för att sen klä på mig och gå ut till köket där min frukost är i full gång att bli tillagad. Både Jack och Connie har jobbat på restaurang i flera år så de säger att de inte kör med några flingor eller något sånt, utan de vill laga en ordentlig mat! Så det brukar kunna bli tex: Några pankakor (riktiga amerikanska pankakor.. tjocka och fina med syrap på! mmmums) och ett par stekta ägg.
Efter jag har ätit klart det, typ 20 minuter senare, så kollar jag så att jag har med mig allt som jag ska ha med mig och vid klockan 06.00 så skjutsar Jack mig ner till skolbussen som går en bit härifrån. Måste säga att chauffören är rätt lustig.. hon gör jämt att vi nästan kommer för sent.. det tar ca 40-45 minuter att åka till skolan med bil, men med henne tar det från 06.15 till 07.40!! Hon stannar och går igenom sina regler på sin buss varje dag.. "jag har lagt ner 10 timmar på att städa bussen under sommaren, så skräpar ni ner så dör ni"... typ
I alla fall! Skolan börjar 07.45 och min första lektion är Engelska Litteratur. Rätt svår kurs.. vi har fått en bok som vi måste läsa massa i varje dag (tappade bort boken andra dagen.. men jag har hittat den nu!) och sen skriva massa om vad som händer och så.. så där går hjärnan igång! Också troligtvis rätt bra för min engelska!
Min andra lektion är Food & Nutrition ungefär som hemkunskap.. rätt slappt! Inget mer att säga..
Tredje lektionen är Bild! Rätt kul occh rätt slappt det med..
Sen fjärde och sista lektionen är Advanced Physical Education.. och vad vi gör på de lektionerna är typ: springer och gymmar! Idag var vi i skolans pool dock.. trodde det skulle vara väldigt skönt, men så klart så körde läraren slut på oss i vattnet med..
Vi slutar klockan 3 och klockan 4 börjar footballen! Den här veckan har vi bara kört fys.. har inte sett skymten av en enda boll.. jobbigt som satan, men det ger väl resultat förhoppningsvis! Nästa vecka ska vi börja träna med skydden på med, kul! 
Efter footballen blir jag upphämtad och hemkörd, så jag kommer hem vid ungefär 6-7.. äter och sen bara tar det lugnt.
Ska bli vääldigt skönt med helg och bara sova ifatt allt jag har missat!

Det får bli allt för nu! Eller okej då, ni kan väl få en bild..

Jag äter frukost.. HA!

Tycker förresten det har varit lite klent med kommentarer på sistone.. är det några som läser fortfarande? 

Här näst på schemat står det att jag snart ska ringa min underbara sötnos Tanja! Mys mys.
Hoppas alla har det bra där hemma.
Höörs då !

Big Trees!

Idag var vi ute på ännu en utflykt! 

Jag, Connie, Eric (bror 3), Monica (bror 3:s fru) och Rya (deras barn) åkte vid 1-tiden och var framme typ.. vet inte, ungefär 2 timmar senare.
Slutdestinationen var "Calavaras Big Trees State Park". Det är en stor nationalpark med massa träd! Och aa, kul och kolla på träd tänker ni, men här finns nämligen de väldigt kända Redwood träden! Och aa, träd som träd vafan tänker ni, men njae det här är faktiskt de största träden på jorden!
(kanske att inte alla tänker så, men nog de minst kompetenta läsarna.. jag vet.. inga namn klämda)

De största träden sägs vara över 2000 år gamla, de är 100 meter höga och har en diameter på upp till 20 meter.. så att stå under ett sånt här träd gjorde att man kände sig ganska liten.
Ni får lite bilder, för det är ganska svårt att verkligen förstå hur stora de är genom att bara läsa.. så here goes:
    
Som sagt så är ju den här parken väldigt stor, så det finns en massa olika slingor man kunde väjla mellan. Den vi gick var ungefär tre kilometer lång. Längs vägen så var det uppsatt massa små numrerade skyltar som berättade lite om just den platsen eller det trädet där skylten fanns.. eller så stod det bara en siffra så att man skulle förstå att man skulle stanna där och titta.. 
Det fanns träd som hade fallit ner som var som tunnlar så man kunde gå igenom på insidan (gillades av Rya), det fanns ett träd som de hade gjort en gång igenom så att man kunde gå under trädet och det fanns ett träd som hade blivit nedsågat och av stubben hade de gjort ett dansgolv.
Det var en riktigt mäktig upplevelse måste jag säga!

Ni kan få några fler bilder, för jag tog en hel del.. det tråkiga är bara att på de bilderna som jag tog bara på träden, utan att någon stod under det, så syns det inte riktigt att de är så stora som de verkligen är.. för i själva verket är alltså grenarna på de här träden ungefär som stammarna på normalstora träd!
Till Tanja: Du skulle ÄLSKA det här stället! Jag tyckte att jag fick några väldigt bra bilder.. men det var med mitt kameraöga och med en mycket sämre kamera! Du skulle nog lyckas vääldigt bra därinne. Vi får ta och åka tillbaka dit en dag ;)

Det får bli allt för den här gången.. Hoppas ni har det bra hemma! På måndag börjar jag skolan.. så imorgon ska jag och Jack åka till stan och köpa skolmaterial (pärmar, pennor, sudd osv..)
Lite pirrigt inför första dagen i highschool måste jag säga, men det blir nog bra!

So long!
/Köttbullen

Howdy!

Nu är jag på gång!
Har några fler nyheter att berätta om..

Igår, direkt efter jag skrev inlägget så frågade Jack om jag ville med på en tur i hans muskelbil "the Cuda" (530 hästkrafter) för att han ska ställa in den i garaget för resten av vintern och ville att jag skulle få åka med i den innan dess.
När vi gick fram till bilen berättade han att han endast har haft 7 personer som någonsin har åkt med i den bilen, och 2 av dem pissade på sig.. HA ! Vilka odds.
Så han börjar med att dra loss världens burnout, och man kan ju känna att det är tryck i bilen helt klart för den flög runt fram och tillbaka på vägen och vi var en halvmeter ifrån att vräka rakt ner i diket.. Så klart så hade ju bilen inte några bälten heller, så jag började be min dödsbön lite tyst.. sen så gasade han på några gånger till och gjorde några till svarta märken i vägen innan vi åkte tillbaka hem. Riktigt kul! .. och ja, jag höll mig helt torr.
Ni kan få en bild på'n här..
Ikväll ska jag Jack och Connie åka till skolan!
Det ska bli grillning och så ska vi bara umgås och träffa folk.. Efter alla har ätit så ska alla elever in till stora hallen upp på läktaren för då är det PeppRally på G! Cheerleaders kommer vara på golvet för att få igång alla elever inför skolan som börjar på måndag, sen ska vi lyssna på rektor, coacher lärare som ska prata med.. Kommer nog bli ganska så roligt!

En sak till..
Jag har fått lite bilder från igår nu, så jag avslutar detta inlägg med några bilder!
  
/Victor

Swedish guy!

Hejsan!
Jag vet att jag har legat lite på latsidan med bloggen, ber om ursäkt för det..
Såg att jag började tappa läsare och det är det ju inte riktigt värt. Så jag slänger in ett inlägg nurå!

Själva anledningen med att jag inte har skrivit något var egentligen bara för att jag inte har haft något speciellt för mig.. Men nu när jag tänkte efter och skulle skriva en kortis så fick jag på känn att det var ändå ganska mycket att skriva om!
Frågan är bara vart jag ska börja..
Jo, jag måste berätta om en lite rolig händelse som hände idag. Eller ja, jag kan lika gärna gå igenom hela dagen.. (fast början av dagen lite fortare)

Jag sov hemma hos min "bror" Chad inatt för att jag var och gymmade med honom och Dan igår, så han skjutsade hem mig till hans hus istället, så fastnade jag där vid deras tv-spel med Jeff (hans son) resten av dagen. Sen fick Jeff ett telefonsamtal av sina kusiner som frågade om vi ville med till Lake Tahoe och bada och spela minigolf, vi sa ja och följde med.
Det var rätt nice! Lära känna lite nytt folk, spöa dom på minigolf och sen ta ett svalkande segerdopp i sjön!
Men, vi kunde inte vara där för länge, för att jag var tvungen att vara på skolan vid 4 för då skulle jag träna fotboll!

Trodde jag!

Jack och Connie släppte av mig vid parkeringsplatsen och sa att de skulle göra lite ärenden och kommer vara tillbaka om ungefär 2,5 timme.. så länge som träningen håller på. Så jag gick mot planen fortfarande nöjd över vinsten (och att jag kom på att man kan i princip säga att Jeff är min brorson, så att han kommer framöver tvingas kalla mig uncle Victor) men när jag kommer närmre ser jag att det inte är en kotte där! NEJ! Sen ser jag en herre som går borta vid planen, och det var en av mina coacher som av okänd anledning haed varit där.. så jag frågade honom om det inte var någon träning idag? .. Noo, not this week. Jag bara, vaah!? Tjeena, vart var jag när ni sa det? Nae men det hade de tydligen sakt på förra träningen eller något.. så antagligen skrek någon precis vid mitt öra medans han sa det.. för det hade inte jag uppfattat.. Så han frågade: Vill du ha skjuts hem? Njaa, jag bor ca 45 minuter här ifrån så jag vet inte om du vill köra mig enda dit.. Har du mobil? Naaee.. Har du deras nummer så jag kan ringa dom då? Njaae, har inte lärt mig dom än.. Så jag skulle alltså få spendera två och en halv timme genom att bara vänta, men nae! Det är inte min grej.. Så jag gick tillbaka ner mot planen och fick syn på Soccer spelarna som skulle strax börja spela! Jag tänkte.. hmm, varför inte. Så jag gick ner till dom och frågade om jag kunde vara med en träning för jag är sämst på engelska och inte hörde att jag skulle vara hemma vid den tiden.. Men soccer coachen blev glad när han fick reda på att det var jag, för han vet att jag har spelat förut, och för att han har velat verva mig från footballen!
Oooh, you're that Swedish guy, I've heard about you! How's the football going, is it fun? Yeaah, it's great! Oh bummer!
Men iallafall, det slutade upp med att jag spelade lite soccer idag! .. och nu vill alla andra i laget med att jag ska börja där, för att det är ju troots allt mycket roligareeeh. Mnjaa, inte i USA kanske..
Så det kommer nog bli amerikansk fotboll i fortsättningen, nu vet ni det!

Hade velat lägga upp lite bilder till det här inlägget, men jag har inte tillgång till bilderna från Lake Tahoe än.. Så det blir två random bilder ur min bild-mapp här istället!

Nummer ett är från Noel (bror två) och Kristis hus på mig och deras valp Otys! (notera flugan som passade på att sätta sig på min näsa preciiis när kortet togs! .. jävla linslus)
Nummer två är på huset där jag befinner mig när jag inte är någon annan stans! Mitt i storsta'n .. Riktigt mysigt ställe!

Det får bli allt för idag, nu är jag trött och ska sova!
Ni får några bilder från Tahoe senare när jag har fått dom!
Puss och Hej !

/Vic


RSS 2.0