Veckans babe!



















Namn: Unknown.

Ålder: Över medel.

Vikt: 795 kg.

Natioalitet: Hamburgelandet.

Drag racing!

Vi begav oss ganska tidigt för att vi dels skulle hämta upp Jeff (min "bror-son") och för att vi skulle åka hela vägen till San Francisco.. och ungefär 2-3 timmar senare (vet inte exakt för jag sov) så var vi framme! Vi hade ungefär en timme på oss att bara strosa runt och titta på alla bilar som höll på att laddas upp inför startracen och prata med förare, som inte alltid pratade tillbaka för att de var tvugna att fokusera.. eller för att de inte fattade min svengelska..  I don'no!

Så ungefär en timme senare var det dags.. Satan vad de bilarna lät!
Jack förvarnade mig och sa att det skulle låta en del, och jo visst det fattade man ju så man hade ju laddat upp med öronproppar och så, men jag hade inte trott att de skulle låta SÅ mycket! Var nära på att få besöka men's room redan där.. 

Ni ska få en smakbit på hur det kunde se ut..
 
Att tänka på är att det här är de mindre och långsammare bilarna..

Övrigt: 
1: Det var vääldigt dyrt därinne!  Ville du ha lite vatten så fick du hosta upp 4 dollar.. en vanlig enkel hamburgare 7 dollar.. två vanliga små pluttiga öronproppar för 2 dollar.. Jävla rånare!
2: Jag var på väg in till damernas en gång, men blev hejdad av en skrikande funktionär.. Nooo noo, that's the ladies!!
3:
När vi inte tittade på bilar så roade vi oss genom att prova jackor och mössor.. som kostade aldeles för mycket.

Bulk up time!


J
app, nu har träningen satt igång på riktigt!
Idag var jag och träffade min personliga tränare Dan och vi gick igenom mina tränings- och matvanor inför de kommande månaderna.

Det kommer bli en vääldigt massa mat kan man säga.. Jag kommer vara tvungen att äta 6 mål varje dag, och med ett visst antal gram protein, kolhydrater och fett, så nu blir det att verkligen hålla koll på maten! Det blir inte riktigt som det har vart än så länge med hamburgare, revbensspjäll och stekar då med andra ord.. Synd, men jag tror det nog kommer bli ganska bra ! ;D


Tre saker till :

1: Dan pratade såå fort! Jaa, till och med fortare än dig Birger! Så ännu svårare att höra, med tanke på att han pratar engelska med ;D
2: Jag fick gratis proteinpulver !
3: Nej mamma, du kan vara lugn .. det är inga farliga saker! Jag kommer bara gå upp några kilo, men det finns det ju inget negativt i ;)
 
Seeee ya'll laater !
/Vic

Lite bilder n' stuff !

Yeah, där får ni ett foto på mig, som ni har beställt, i mitt nystädade och fina rum !
(håller på och spara pant på alla mina energidrycker, som ni kan se på mitt skrivbord)



Jag och Jack var på en liten utflykt idag. Vi åkte till ett ställe som heter Lake Tahoe.. o sheet vilken jävla utsikt det var uppe i bergen på vägen dit! Ni ska få några smakbitar här på hur det kunde se ut från vägen:



Sen kom vi fram till stället och det var en riiktigt fint där med! Jag fick se en himla massa rå-fräsha bilar och en och annan göddig hojj! Sen gick vi upp till en stor byggnad där vi åt den godaste buffén jag har haft och sen var vi nere på bottenvåningen och kollade runt på casinot lite..



Sen åkte vi tillbaka hemmåt..
Btw, jag brände mina axlar idag något galet! Jaguar-cab och linne i 40 gradig sol är inte riktigt någon bra kombination!



Men det får bli allt för den här gången! Nu har ni fått en liten bild på hur det ser ut i mitt neighborhood ;)
Om det är något ni vill veta eller om ni har någon fråga.. feel free to ask. Så får ni kanske svar nästa inlägg!

Hörs och ses
/Swedish guy

Jaah då kör vi igen!

Nu har det gått ett par dagar sen jag kom hit och jag börjar känna mig lite mer som hemma. En hel del har hänt sen jag skrev senast faktiskt.. ska se ifall jag kan komma ihåg något.

Jo, jag har träffat en hel del folk på de här två dagarna och man får verkligen bilden att amerikaner är väldigt vänliga personer. De flesta jag träffar blir väldigt nyfika när de får veta att jag är från Sverige och de tycker det är mycket facinerande när de får reda på att det faktiskt inte finns så stora hamburgare som det gör här, och att man faktiskt kan äta de utan att spräcka käken medans man försöker få in de i munnen. Jag får också många frågor om hur vädret är hemma och vad jag tycker om USA än så länge.. osv osv..

Jag har nu också varit på två stycken footballs träningar.. och aa.. Att först flyga i 15 timmar, sova några timmar, gå upp och träna i över 40 grders värme, det är inte riktigt så härligt som det låter.. ? Nae asså jag lovar..
Att de sen också kör en riktigt håård träning med är ju bara ett plus i kanten!
Men jag ska inte bara prata dåligt om det.. det är trots allt riktigt roligt och tro det eller ej, men jag har redan hunnit bli ganska så igenkänd bland medspelare och föräldrar! haha..
De frågade mig hur länge jag har spelat football, men jag sa att jag inte har spelat så länge.. utan att jag bara har spelat soccer i typ hela mitt liv. Och då blev ju första frågan så klart:
So.. Can you kick???
Så jag fick ställa upp och dra iväg en boll.. och det blev väl en helt okej spark, men inte något speciellt alls..  Men..
Wooaaaah! Yeaah, niice man! We got a new kicker! 
Jag barra: Vaaah? haha , men nae.. det var tydligen bra tyckte dom.. så det var ju roligt!

Jag kan också berätta att jag får gå under en hel del olika namn på träningarna.. tex:
* Vic
* Victor
* Swedish guy
* Soccer guy
* Swedish meatballs
och jag vet inte vad..
Men det är ju också roligt!

Jag ska försöka ta lite bilder på stället så ni kan få se hur stället ser ut, men det blir inte nu.. för det är negersvart ute just nu.. Det får bli en annan dag!

Men hoppas allt rullar på bra där hemma!
Jag saknar er, men nu är det ju inte så långt kvar längre! .. NOT

Simma lungt!
/Meatball guy

Ooo så var man framme då !

Resan gick bra, det var inga större bekymmer. Det ända man skulle kanske kunna klaga på är väl i så fall att en kinesjävel tog min fönsterplats på flyget Stockholm-London och att jag fick sitta brevid någon tjock dansk som tog upp halva mitt säte mellan London och LA.. Men men, nu ska vi inte ha den tonen!

Vi åkte hemifrån mot Stockholm vid kvart över fem på morgonen och checkade in runt 10 på arlanda flygplats. Familjen + Tanja ´Malin var med för att ta avsked, och det blev riiktigt jobbigt...

Det är verkligen en konstig känsla när man tänker att man ska vara borta i ett helt år utan att träffa sin familj och sin flickvän.. Visst kommer vi ju prata med varandra via Internet och telefon, men det är ju långt ifrån samma sak som att vara där hos dom! Så bara tanken av att vara ifrån dem så länge gör att det börjar fukta lite i ögat..

Jag älskar er och kommer sakna er massor!


Fortsättningsvis så hände inte speciellt mycket.. Det såg väl ut som så att jag yrade runt lite på alla flygplatserna och satt på alla flygplan och väntade.. men nu då efter typ ett dygn är jag äntligen på plats.

Händelser
Det var faktiskt två lite roliga saker som hände på flygplatsen i Los Angeles.

Den första grejen är att när jag gick av planet och skulle hämta min väska så kom det ut en ganska så känd amerikan från samma plan som jag flög med..

Gissa vem??

Jo det ska jag ta och berätta för er kära läsare..

Det var faktiskt den något kända rapparen 50 cent! Tror ni jag blev lite paff när han kom där eller? .. Jag stod och funderade.. Tänk om man skulle vågat gå fram till honom och barra:

Helloo Curtis! My name is Victor.. big fan.. and I was just wondering if I could plåta oss with my nya digital kamera?

Synd att jag inte gjorde det..


Den andra händelsen var när jag skulle gå mot nästa gate. Jag började att yra runt lite, hade ingen aning om vart man skulle. Men då kom det fram en vänlig herre som frågade vart jag var på väg och så började han gå med mig för att visa vart jag skulle gå (måste säga att om han inte hade hjälpt mig hade jag nog fått stanna kvar i LA.. hade aldrig hittat själv). Sen kom vi till en lång raksträcka och han sa att jag skulle följa vägen tills jag kom till terminal 7.. och precis innan 'adjö' så som det fram att han också höll på med något "tjoho-rädda-barnen-i-djungeln-shit" och ville att jag skulle ge pengar.. Men jag försökte säga att jag inte hade så mycket pengar, men vips så var i alla fall 5 dollar borta.

 Men okej, vet inte om det var grejen jag hade tänkt berätta först.. så där fick ni en liten halv bonus-händelse.. Grattis!
Men ja, i alla fall när han hade rånat migpå mina dollar så började jag att gå mot terminalen, men då kom det fram en ny nisse som jobbade där och frågade också vart jag skulle(fan hur vilsen ser jag ut egentligen? tänkte jag) .. men jag sa att jag redan hade fått hjälp och att jag vet vart jag ska.
No, but where are you going? .. vafan, ja till terminal 7 .. okeej, men då ska du ta den här vägen, säger han och leder mig till en hiss och säger typ att jag ska ¨ka några våningar och sen gå åt typ andra hållet.. och sen ville han också ha några dollar till djungelbarnen.. men ne, det fick han inte.. och jag vet inte vad jag tog för väg heller riktigt.. men rätt kom jag! Det är väl det som räknas.

Men nu sitter jag iallafall hemma hos Seccombe. Klockan är halv 4 på morgonen så jag ska väl gå och lägga mig strax.. sov nästan ingenting på något av flygen.

Imorgon ska jag upp och kolla till området lite, sen ska jag åka och träna för första gången! Woho!


Blev ett långt första inlägg, så nu fick ni läsa minsann! Får se när nästa inlägg kommer :)
Men tills dess så får ni hade så braa !

Puss på er !

RSS 2.0