Dagens saknad..

KEBAB!


(ny kategori)

Thanksgiving!

I Torsdags var det thanksgiving!

Riktigt nice faktiskt.. Jag vaknade tidigt på morgonen, för klockan 10 på morgonen var det dags för en "family-footballgame". Det var kul! Det var typ jag, John, Chad och Noel (bröderna) som var vuxna, sen var det bara småungar.. så man smällde skiten ur dom for sure! ;) haha

Efter det drog vi tillbaka till huset där det skulle serveras thanksgiving dinner!
Men innan maten blev klar så drog jag, John, Chad, Dan och Jeff ner en bit på tomten, för Dan hade tagit med sig lite gevär och grejer! .. En liten tradition som det verkar när familjen Seccombe har partajj hemma uppe i skogen! Så vi satte upp lite targets och sen barra pangade på!

Riktigt skojj faktiskt.. Provade på lite olika grejer.. lite army-gevär, lite pistoler och lite andra grejer.. Ni kan få ett par filmer på hur det såg ut!

Så aa, det var skoojj! Lovar att vi bara sköt på de måltavlorna vi satte upp.. Inget annat.. Här är tex den stackars ölburken efter massaken:

Men aa, sen drog vi tillbaka till huset och maten var nästan klar! Jag och Jack skar upp kalkonen..

Och sen var det redo att serveras! .. Asså mmmmums, första gången man får prova riktig Amerikansk turkey, och det var något måste jag säga! Riiktigt smaskigt! Jag åt tills jag höll på att spricka.. sen satte vi oss alla i soffan och kunde typ inte röra oss mer.. Vi var helt slut..
MEN inte var min kväll slut för det! För på thanksgiving natten är nämligen "black friday". Typ alla affärer är öppna mitt i natten och har riktigt bra rabatter på allt , så Erics fru Monica drog med mig dit, för att ingen annan ville följa med (haha).. Så när vi hade käkat färdigt drog vi till Eric och Monicas hus, tog en powernap på två timmar och sen lämnade huset vid 21.30. Första affärerna vi gick till öppnade vid 10, och vi hade en hel del fina kap.. Tex: Jag köpte 2 t-shirtar, en långärmad t-shirt och en ny keps för 350 :- inte allt för illa! Sen gick vi runt till alla möjliga affärer.. Jag försökte hitta skor och ett par jeans, men det gick inget vidare så jag fick åka hem utan det..
Det sista stället vi drog till var Wallmart.. De öppnade vid kl 5.00 på morgonen och det var heeelt galet! Såå mycket folk och alla bara ruusade mot det de skulle köpa när klockan slog 5 och portarna öppnades.. som värsta filmen! Haha, riktigt skojj! Men vi gjorde en hel del fynd, så jag antar att det var bra..
Hemvägen var ganska läskig dock, för både jag och Monica var sååå trötta så vi var nära på att somna så vi tänkte att det var kanske bäst att vi bara ställde bilen på sidan av vägen och tog en tupplur, så vi inte skulle köra av vägen.. Men vi gjorde det inte. Jag kunde inte hålla mig vaken, hur mycket jag än försökte, men hon höll sig vaken som tur var! Vi var hemma igen vid deras hus llvid 7.30 och jag bara gick in i huset och lade mig direkt och sov halva dagen sen, haha..
Jag vaknade sen några timmar senare av att deras vilda lilla kattunge hoppade på mig och ville bråttas.. Så jag gav henne en match.. Dock lärde hon sig nog inget av det, men aa..

Nu är mitt thanksgiving lov slut, och jag ska tillbaka till skolan imorgon. Känns sådär om jag ska vara ärlig, men det är ju inte allt för långt kvar tills jullovet, Yeeeees!
Hörs snart igen!

VictorKarlsson signed out.


The Return of the Dead..

Jaa .. Hej !

Tror det har var rekord i längst tid utan inlägg.. börjar bli lite tjatigt att behöva skriva det i varenda inlägg och att ursäkta mig för att jag är långsam.. Meen, jaa.. (vad ska vi hitta på för ursäkt idag) ..ae asså, det har helt enkelt bara varit som så att jag har vart sjukt slö, och inte kännt att jag har något att skriva om. Det blir dagens förklaring. Meeeen efter en sisodär 19 påminnelser och 24 hot så kände jag att det kanske vore bra om man fick in något här iallafall, så jag ska se till att gräva i arkivet och se om det finns några händelser att berätta om ändå!

+ Footballen är slut.. Vi vann sista matchen, och vi hade fortfarande en chans att komma med till playoffs för tydligen så väljs ett lag ut som ett "wild-card" om man har haft en extra svår serie eller så.. Vi var 5-5 i matcher, meeeen inte valdes vi inte.. Istället valdes ett lag som var 4-6 och lagen som hade slagit dom hade färre vinster än vad de som hade slagit oss hade, så alltså så var vi mer kvalificerade att gå med.. men ickee! Så det betyder att man får göra vad man vill nu efter skolan.. Känns jättekonstigt eftersom jämt när den där klockan ringde vid 2.55 så betydde det att det var dags att gå till omklädningsrummet och trä på sig sina skitiga, illaluktande träningskläder. Men inte längre!

+ Vi har den här veckan Thanksgiving loov! Väldans nice måste jag säga.. känns mycket bra att inte behöva gå upp mitt i natten och ta den gula gamla skruttbussen till skolan. Nu kan man istället ligga kvar i sängen till typ klockan 2 på eftermiddagen och sen vara uppe och partajja hela dagen! :D

+ På torsdag är det själva Thanksgiving dagen. Då så ska vi ha lite folk här hemma, bröderna kommer komma hit + fruarna och barnen.. Klockan 10 så kommer folket träffas inför den kommande flagg-footballs matchen! Vi hade ju en familje baseball match när Jeff fyllde 13, så nu är det dags för familje footballs matchen! Kommer bli kuul! .. Sen efter det så blir det fiiiin turkey-dinner! Längtar..

+ I Lördags så skulle jag och Beau åka och kolla på ALi och Melissas soccermatch, någonstans måt något lag.. Vi fick låna en filt, så vi låg mest bara och njöt av solen.. kollade inte aaasamycket på matchen om ja ska va ärlig. Men i alla fall, grejen med det var att på vägen hem så åkte vi med Ali och hennes mamma, och vi var med i en bilolycka! Vi var på motorvägen och bilen framför oss bromsade (det var rätt mycket bilar) så vi bromsade med, men bilen bakom oss gjorde det inte.. så PAANG barre!!! Bilen smällde in i röven på våran bil och min keps flög av. Spännande, det var första bilolyckan jag har vart med i. Alla hade bältet på sig, så ingen blev skadad.. Alis mamma såg bilen komma i backspegeln, så hon spände sig värsting, och fick ont i nacken sa hon, men inget jätteilla. Våran bil var körbar, men den andra bilen vart kvaddad och var tvungen att bärgas!

+ Vi var och shoppade idag. Först på något klädställe och jag köpte en långärmad (typ som en jacka) en vanlig långärmad och en t-shirt för under 400:- as billigt och bra! Efter det åkte vi till Costco. En jättestor affär med allt man kan tänka sig från Bildäck till Julsockar.. Men mestadels så är det mat. Ni kanske tycker det låter tråkigt, men det var nog den roligaste matshoppningen jag har gjort! Vi kunde inte sluta garva! Jag önskar jag hade haft min kamera och tagit bilder.. Allt var antingen i MEGA-storlek, eller bara ihopsatt så man fick köpa i flerpack.. Tex: 4pack med birth-controll, 2pack plasma tv, diskmedel för 100 tvättar.. o aa jag vet inte vad.. men man kan säga att åker man dit en gång så behöver man troligvis inte komma tillbaka på en sisodär 6-7 månader! Så vi satt och skämtade om det i typ en timme efteråt.. Det var rätt kul asså!

Det får bli allt för nu.. Batterierna på min lap-top börjar dö ut. Men jag kommer lägga upp mer grejer när jag kommer på vad jag glömde ta med i det här inlägget! Så vi hörs snart igen!


Howdy!

Heey everybody!

Ursäkta mig för all damm och skit här på bloggen.. jag vet det var ett tag sedan jag var här och fräshade upp det lite.

Uppdateringar om läget i California ..

+
Det har börjat bli lite kallare nu.. Har varit lite regn ett par dagar de senaste veckorna, så nu måste man nästan faktiskt ha på sig långärmade träningströjan under axelskydden..

+
Vi har bara en match kvar i fotbollen.. lite sorgligt måste jag säga.. vet inte riktigt vad jag ska ta mig till när det har tagit slut. Antar att jag bara kommer spendera tid på gymmet.. Några vill att jag ska gå med i brottningslaget, men njaaa... veene asså om det är min sport riktigt.. men tydligen är det sjukt bra träning med dom, så det skulle väl isf bara vara därför!

+
En kille i min matlagningsklass skulle göra ett prank på våran lärare, och hällde i en hel flaska med "food-coloring" i hennes te. Hon märkte inget förns hon tog en stor klunk och kände att smaken var lite lustig, och hela hennes mun var blå.. (HA!) .. hon vart såå pissed off och kallade in "Ms. Myers" ni vet, den där tanten som alla elever hatar.. hon som man måste gå till om man hamnar i trubbel eller gör något som man inte ska.. så hon kom in och sa att ingen fick lämna klassrummet tills de visste vem som hade gjort det.. Vi fick skriva lappar anonymt och berätta vad vi visste, och de gick runt och kollade allas händer för att se om det fanns någon blå färg någonstans.. och aaa, på en liten oskyldig (inte) kille så fanns det en fet blå fläck, och han försökte desperat övertala henne att det var från hans blåa turspänna.. men det gick inte. Våran lärare btw är typ allergisk mot ALLT, och då menar jag allt.. tror inte hon har smakat något av det vi har lagat i klassen än så länge, så hon fick typ världens attack senare på eftermiddagen av färgen.. så aa, killen som gjorde det är nu inte längre kvar på skolan. Suuuurt sa ouäven om ouönnbären!

+
Förra helgen var vi på SixFlags, en stor nöjespark typ.. riiktigt roliga bergodal banor o massa djur och grejer, rätt värt.. vi köpte en bild från en bergodal bana, men den är på våran andra dator som har blivit attackerad av virus, så jag får inte tag på den nu tyväärr.. men jag lovar att lägga upp den när jag kan!

+
Jag fick träffa Ms. Myers idag igen faktiskt.. Vi satt och hade inget att göra på lektionen.. Mitt bord var klara med arbetsuppgiften som vi hade fått, så AJ gick och lämnade tillbaka böckerna. Då sa alla andra vid mitt bord att jag skulle ta och gömma hans perm, och dum som jag är så gjorde jag det.. tog hans perm, sprang in i köket och la in pärmen i micron.. När AJ gick dit och letade så blev läraren vild och skikade oss till "the office" där vi var tvugna att skriva våran verision av händelsen och sen blev vi förhörda av vad som hade hänt.. AJ kom därifrån med en varning för han hade bara letat efter sin pärm i princip. Men jag fick "lunch detention" för mitt dåliga beteende.. Hm.. Ms. Myers var ganska rolig ändå, eller aa, jag fick henne och garva när jag berättade vad jag hade gjort. Ms. LaCamera (läraren) hade skrivit på sin lapp att jag hade satt på micron och stört henne i hennes undervisning, BULL****! Vi hade suttit och väntat i 10 minuter på att få något nytt att göra och jag är inte så dum att jag bränner på en pärm.. haha. Jäälla kärriing!

+ På onsdag är vi lediga från skolan.. vet inte varför, det är någon special-dag whatever.. Vi ska dra ihop med gänget och städa ur Andys garage (som är en total katastrof) för vi ska ha en liten get-together i helgen troligtvis. Kommer nog bli livat!

Ajja, nu vet ni lite mer hur läget är.. Ska se till att fixa lite bilder med, om vi kan få liv i datorn :)
Tills dess, haade fint folket <3

VictorKarlsson signed out.

RSS 2.0