Rock climbing..

Igar hangde jag med Dan ner till Sacramento for lite klattring! .. Det brukade vara en av Dans favorit hobbys, han var och klattrade ratt ofta, sa han hade all utrustning vi behovde och fripass sa jag inte behovde betala for nagot, sa det var ju bara att tacka och klattra pa!

Det fanns tva olika typer av vaggar.. Antingen klattrar man pa de klassiska hoga vaggarna med rep o grejer, som pa den har bilden, men det gjorde inte vi.

Istallet sa klattrade vi pa de lagre vaggarna, utan safety rep eller nagot.. Beroende pa hur bra man ar, sa far man valja svarhetsgrad och vilken slinga man vill klattra, fanns hur manga som helst. Det sitter massa lappar med olika farger och det star hur svara de ar, sen far man bara anvanda sig av den fargen for att ta sig till slutet! Klattrade upp&ner och sidleds o grejer, det var jaaattejobbigt for armarna kan jag lova men det var riktigt kul! Klattrade en slinga sen fick man typ satta sig och vanta ett tag for att armarna och fingrarna blev sa svaga, haha..

Det ser ganska enkelt ut, eller hur? Lovar.. det ar det inte! haha
Troligtvis ska vi nog tillbaka nasta vecka, eller om ett par veckor och kora igen! Trana de hoga vaggarna, och sen efter det har vi tankt att ga och klattra i de riktiga bergen utomhus! Spannande ;D

Pa torsdag drar vi till LA! Spring Break, heell yaa! Kommer bli nice assa.. ;D

Ha det bra dar hemma, sa hors vi!
Laaater

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0